Επιστροφές προϊόντων

Η επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων που αγοράστηκαν από το fotocopia.gr και ήταν ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ γίνεται δεκτή εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2421 182126. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι τα ίδια με τα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνεται με έξοδα. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με το πρακτορείο που θα σας υποδείξουμε. Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το ποσό των προϊόντων επιστρέφεται πλήρως (τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται).

Για τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής εκτός και αν: Α) Η παραγγελία έγινε λάθος και δεν εκτελέστηκε σύμφωνα με τα προσυμφωνημένα, Β) Έφτασαν στο χώρο σας χτυπημένα, σκισμένα ή ελαττωματικά προϊόντα, κατόπιν παράδοσης από δική μας, συνεργαζόμενη μεταφορική. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει δική του μεταφορική εταιρία η εταιρία μας ΔΕΝ φέρει ΚΑΜΙΑ ευθύνη για τυχόν χτυπήματα ή ελαττώματα.

Παρακαλείσθε να ελέγχετε τα προϊόντα κατά την παραλαβή για τυχόν φθορές. Μετά το πέρας της παραλαβής και της απομάκρυνσης των μεταφορέων, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οτιδήποτε προκληθεί στο προϊόν.

 

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης: Για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της είτε να την επιστρέψετε μετά την παραλαβή της εντός 7 ημερών, καλώντας στο 2421 182126 είτε με αποστολή e-mail στο [email protected] Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην κατάσταση και στη συσκευασία που παραλήφθηκε. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εφόσον η παραγγελία προπληρώθηκε με κατάθεση στην τράπεζα, είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με κάρτα. Στην επιστροφή χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής τα οποία κρατούνται από το προπληρωμένο ποσό της αρχικής αγοράς. Στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνεται με έξοδα.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

FOTOCOPIA
Κοραή 90Β
38333, Βόλος, Ελλάδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2421 182126